logo EHBO Voorthuizenvlag Voorthuizen

EHBO Vereniging Voorthuizen
Opgericht 18 augustus 1936

AED/Reanimatie EHBO Vereniging Voorthuizen

 • logoInformatie over de AED/Reanimatieopleiding

  CURSUS REANIMATIE EN AED

  Wist U dat in Noorwegen 95% van de bevolking een EHBO diploma heeft en in Duitsland en Oostenrijk 80%?
  Nederland loopt in heel veel altijd voorop, maar als het om hulpverlening gaat, blijven we ver achter.....slechts 3% van de bevolking heeft een EHBO diploma! Je moet er toch niet aan denken dat je partner of je kinderen iets overkomt en dat je dan niet weet hoe je moet handelen. Voor veel mensen geldt dat ze "nog wel een keer een EHBO opleiding willen gaan doen". Alleen komt het er dan meestal niet van.
  Wat iedere Nederlander in elk geval zou moeten kunnen is reanimeren, want dan maakt elke seconde meer de kans op overleven heel veel groter.
  In 1 middag leer je onder leiding van een zeer ervaren instructeur:
  * hoe je iemand van buik naar rug draait
  * hoe je een ademhaling controleert
  * wat een normale ademhaling is
  * hoe je iemand stabiel legt
  * hoe je moet reanimeren
  * hoe je een AED gebruikt
  Na afloop ontvang je (bij goed gevolg) een certificaat.

  Voor slechts € 45,00 per persoon kun je helpen de overlevingskansen van de mensen die je dierbaar zijn te vergroten. Bovendien wordt door veel verzekeraars de cursus geheel of gedeeltelijk vergoed.
  Hierna kun je voor € 17,50 per jaar een herhalingsavond reanimatie/AED volgen EN een extra avond stabiele zijligging!

  NIEUWE CURSUS REANIMATIE EN AED!
  Onlangs hebben wij gemeld dat er op 23 januari en 12 februari aanstaande een nieuwe cursus voor Reanimatie en AED gegeven zal worden. De cursus voor 23 januari zat toen al snel vol en voor 12 februari zijn er al zoveel aanmeldingen gekomen dat er op die dag zelfs 2 groepen zijn gevormd. Daarom is besloten om op 23 januari ook een 2e groep te starten bij voldoende aanmeldingen. Tevens is er een cursus op maandag 8 april, aanvang 19.00 uur. Mocht U als goed voornemen voor 2019 dus op Uw lijstje hebben staan dat U nu eindelijk wilt gaan leren reanimeren....neem dan contact op en meld U aan via secretariaat@ehbovoorthuizen.nl

  Terug naar het cursusaanbod